Automate your Marketing
with Womplify




 
Welcome To Our Wonderful World

By: Sharifah Sharliza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Feb-2009 03:54 Email | Share | | Bookmark
Haziq ber Taekwando la plakk..

 
 
 
View all 12 photos...
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh..



Friday, 6-Feb-2009 02:01 Email | Share | | Bookmark
Ummi & Ateh's day..

 
 
kek yg di pilih sendiri.. celeb kat umah jer mlm tuh..
View all 27 photos...
Ummi's day is on 3rd February and Thaqif's on 6th February..

Happy 32th besday to me and 3rd Besday to Thaqif!!.. nanti kita blow candle sama2 yer.. ummi dah order kan Cake Mickey mouse kat ateh.. tp besa2 jerlah. kami bukan makan sangat pon..

Moga Ateh membesar menjadi anak yg soleh, beriman, berilmu, hormat ummi dan ayah dan tak lupa ummi n ayah dan juga abang haziq dan adik bila besar nanti dah cukup baik buat kami.. we love tu Thaqif.. muahhh







Monday, 12-Jan-2009 02:29 Email | Share | | Bookmark
Haziq Standard 1

 
 
 
View all 24 photos...
Haziq kelas 1 UIA. at Sekolah Kebangsaan Taman Universiti, Seri Kembangan.. (same skul with Yasmin but different class)

ummi & ayah very proud of you tau..

* pic tak byk yer.. sbb 1st day kami tak tunggu dia pon.. dia tak bg ummi n ayah tunggu dia. halau soh balik.. 2nd day jer ummi still cuti so pegi senyap2 time rehat.. dpt la pic skit.. .. hari2 nak bwk bekal mamat nih.. nak ajar beli kat kantin pon tanak..
3rd day and so on his on his own.. harap2 dia suka gi skolah sampai bila2..Aminnn










Saturday, 22-Nov-2008 01:10 Email | Share | | Bookmark
Presenting bb Luke

 
 
 
View all 10 photos...
Walaupun byk lagi entry tertunggak tp ummi kena jugak update pic bb LUke kan.. pasai rasa rasa ramai yang tertunggu entry nih... pasai ummi pon dah tatahan nak tunjuk betapa comeynyaa baby Luke kannn..

Firstly, auntie nak ucapkan Welcome to the world to bb Luke.. (versi Opah Ca) and congrats to Mira, Pojie and Allyssa for their newborn pride of joy.. cuteeeeeee sangat..

Name : Mohamad Luqman Al Hakim b. Mohamad Fauzi
DOB : 22nd November 2008 (same date with Adam (Leezsa) & Laily (Cak)
POB : Hospital Putrajaya
Time : 9.30am
Weight : 3.8kg






Thursday, 20-Nov-2008 01:08 Email | Share | | Bookmark
Happy 6th Birthday HAZIQ

 
 
 
View all 5 photos...
Kejap jer anak sulong ummi dah besar.. it's his 6th besday today.. There's no party for him only small makan2 kat umah atok tonite as usual.... Haziq pon tanak kek dah.. dah penat 2x potong katanya masa kat party at park and satu lagi kat skul dia last week.. tp request for presents

next year dah darjah satu tau takk mamat nih?? mcm tak caya jer kan??!!

Anyway, ummi and ayah doakan agar Haziq membesar menjadi anak yg soleh, beriman, berilmu, bertanggungjawab dan menjadi anak yang terbaik dunia dan akhirat dan contoh yang baik pada adik2 nanti.. Amin..







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net